Csörgőlabda magyar bajnokság Nyíregyházán

A látássérültek csörgőlabda magyar bajnoksága első alkalommal került megrendezésre Nyíregyháza városban. Büszkék vagyunk arra, hogy házigazdája lehettünk a látássérültek csörgőlabda magyar bajnokságának februári fordulójának.
Budapest, Szombathely, Tatabánya, Eger, Pécs, Sárospatak és Nyíregyháza városokban játsszák a látássérültek legközkedveltebb sportját, a csörgőlabdát.
Szervezetünk továbbra is várja a sportolni vágyó sorstársakat. Munkanapokon 8-16 óráig Nyíregyháza, Damjanich utca 4-6 szám alatt található irodánkban várjuk a sportolni vágyó sorstársakat. Fontosnak tartjuk, hogy közösen tegyük lehetővé a rendszeres testedzés gyakorlását, nem csak látássérült sorstársaink számára.
Hálásak vagyunk a Magyar Kézilabda Szövetség eddigi és ez évi szakmai támogatásáért.
Egyesületünk a tavasz közeledtével egész évben színes kulturális és sport programokkal várja a Nyíregyháza és vonzáskörzetében élő látássérült, hallásérül, autista, tanulásban akadályozott sorstársait és családtagjait.
Eseményeinkről tájékozódhatnak a www.feherbotse.hu honlapon.
Kiemelt programjaink: tavaszváró kirándulás, vers- és prózamondó verseny, fogyatékossággal élő gyermekek és felnőttek nyári táborozása.
Fontosnak tartjuk, hogy tegyük aktívvá sorstársaink mindennapjait.


Csonka Ferenc
elnök
Fehérbot SE
70/3211-300

 


Fehérbot SE 2014