2019 Naptár

2019 Naptár

március

Március 21-22., Brüsszel (Belgium) : A fogyatékkal élők európai szolgáltatója, az öregedés és a fogyatékossággal élők konferenciája Március 22., Bukarest (Románia): Az Ön jogai a román résztvevők EU-műhelyében Március 23-24., Bukarest (Románia) : az EFA igazgatósági ülése és a fogyatékkal élő fiatalok foglalkoztatásáról szóló európai konferencia Március 25., Brüsszel (Belgium) : A személyes segítségnyújtás jelenlétéről és jövőjéről szóló európai független európai hálózat Március 25-26., Trier (Németország) : UNCRPD képzés a szakembereknek a fogyatékossággal élő személyek foglalkoztatásáról és szociális védelméről Március 25-30., Tallinn (Észtország) : European Guide Dog Federation Conference április Április 11. és 12. között Brüsszelben (Belgium) : a Microsoft EU akadálymentesítési csúcstalálkozója (2019) május Május 6-7., Trier (Németország): Szeminárium a szakembereknek az EU fogyatékossági törvényéről és az UNCRPD-ről Május 13., Brüsszel (Belgium) : A Fogyatékossággal élő személyek jogairól szóló ENSZ-egyezmény végrehajtásáról szóló munkafórum az EU-ban és tagállamaiban Május 14., Brüsszel (Belgium) : az Európai Unió fogyatékossággal foglalkozó magas szintű csoportja Május 16–17., Bukarest (Románia): európai beruházások a fogyatékkal élők

számára:

Május 23–25., Barcelona (Spanyolország) : Európai Szellemi Fogyatékossági Szövetség a szellemi fogyatékossággal kapcsolatban: 12.

nemzetközi kongresszus

június

Június 1–2., Brüsszel (Belgium) : Az EFA éves közgyűlése Június 5-7., Vilnius (Litvánia) : Inclusion Europe rendezvény az Európa a cselekvésben - döntéshozatal, önálló életvitel.

Június 5–7., Trier (Németország) : Európai Jogtudományi Akadémia Szeminárium az igazságszolgáltatás tagjainak - A fogyatékossággal élő személyek hozzáférése az igazságszolgáltatáshoz Június 11–13., New York (USA) : A CRPD részes államainak konferenciájának 12. ülése Június 18-20., Trieszt (Olaszország): A szociális vállalkozások Európájának 33. éves konferenciája - CEFEC 2019 Június 25., Brüsszel (Belgium): Az Alapjogi Ügynökség (FRA) és az EU jövőbeli kutatási és innovációs politikájának szociális platformja.

július

Július 23-27. Párizs (Franciaország) : A Süketek Világszövetségének XVIII augusztus

27 - 30, Bologna (Olaszország): Konferencia a globális technológiai kihívásokról a technológiai kutatásban és a gyakorlatban szeptember Szeptember 13-15., Nizza (Franciaország): Autizmus - Európa 12.

Nemzetközi Kongresszusa

Szeptember 16-17., Trier (Németország): Szeminárium az igazságszolgáltatás tagjainak - Az EU diszkriminációellenes törvényének alkalmazása Szeptember 18-20., Graz (Ausztria): Inclusion Europe a hallásunkon December 19., Düsseldorf (Németország): az M-Enabled Forum Europe 2019 második kiadása: Digitális és segítő technológiák a befogadás engedélyezésére október Október 1–3., Brüsszel (Belgium): 9. Európai Hálózat a Független Élő Szabadság-meghajtóról Október 3–4., Helsinki (Finnország) : A fogyatékossággal élők számára nyújtott szolgáltatók európai szövetsége - konferencia „A fogyatékkal élők minőségi szolgáltatásainak fejlesztése: feltörekvő igények és lehetőségek”

Október 24-25., Trier (Németország) : Szeminárium jogi szakemberek számára - Az EU diszkriminációellenes törvényének alkalmazása november November 8-10., Helsinki (Finnország): az EDF igazgatósági ülése November 13-15., Szófia (Bulgária) : Szeminárium a bírói testület tagjai számára - a fogyatékossággal élő személyek számára az igazságszolgáltatáshoz való hozzáférés November 28. - 29., Brüsszel (Belgium): A fogyatékkal élők európai napja

(EDPD)

2020-as naptár

október

Október 9–11., Berlin (Németország): az EDF igazgatósági ülése december December 1-2., Brüsszel (Belgium): A fogyatékkal élők európai napja (EDPD) Tagok A levelezés magáról szól!

Küldje el híreit, eseményeit, cselekvési felhívásait:

lucia.darino@edf-feph.org


Fehérbot SE 2014